Pakar sihir

Pengalaman Manufaktur 10 Taun

Perusahaan konstruksi baja bangunan struktur baja

Keterangan Singkat:

1. Struktur baja utama: baja H dilas, baja H panas sing digulung
2. Purlin: baja jinis c utawa baja Z-jinis
3. Panel oyot: lembaran baja beralut, panel roti lapis utawa lembaran baja beralun kanthi coil wol kaca
4. Tembok tembok: lembar baja utawa panel roti lapis
5. Tali bar: tabung gandheng
6. Brace: baja bunder


Detail Produk

Company Kita

Layanan

Tag Product

Perusahaan konstruksi baja prefab struktur baja

Struktur utama

Bagéan Welded baja H

Purlin

C Bagean Channel utawa Z Section Channel

Cladding Atap

Sandwich Panel utawa Lembar Baja Baja kanthi Coil Wool Kaca Serat

Cladding Dinding

Panel roti lapis utawa Lembaran baja sing ditandur

Dasi Rod

Tube Baja Bunder

Kurung

Bar Round

Kolom & Transpace Brace

Baja Ukuran utawa Pipa baja H utawa Steel

Brace Knee

Baja Kuning

Gutter Gayon

Lembar Lembar Warna

Kluwung

Pipo PVC

Pintu

Geser Panel Sandwich Door utawa Pintu Logam

Windows

Jandel PVC / Baja Plastik / Jupuk Aluminium Aluminium

Nyambung

Bolts kekuatan sing dhuwur

Pengemasan

Sampeyan mutusake, dimuat menyang 1X 40ft GP, 1X20 ft GP, 1X40 ft HQ

Nggambar

Kita bisa nggawe desain lan kuotasi miturut kabutuhan utawa tagihan sampeyangudang pigura baja

1. Struktur baja utama: baja H dilas, baja H panas sing digulung
2. Purlin: baja jinis c utawa baja Z-jinis 

3. Panel oyot: lembaran baja beralut, panel roti lapis utawa lembaran baja beralun kanthi coil wol kaca 

4. Tembok tembok: lembar baja utawa panel roti lapis 
5. Tali bar: tabung gandheng
6. Brace: baja bunder
7. Kothak kolom lan gaun tambahan: baja sudut utawa baja bagean H utawa pipa baja
8. Kren: 3T-100T
9. Pinggir sudhut: baja sudut
10. flashing: sheet baja corrugated 
11. Gutter: stainless steel utawa panas galvanis
12. Pipa mudhun: UPVC Pipa
13. Pintu: lawang geser-sandwich-panel utawa lawang gulung
14. Jendhela: Jendhela alloy utawa jendhela PVC

20191112135909343.jpg@!w1200



kita kudu konfirmasi ngisor parameter sadurunge menehi kuotaiton
 

1

Length * Lebar * Dhuwur (welcome desain yen duwe)

2

Angin Loading, loading salju, level anti-seismik 

3

syarat gendheng lan tembok 

4

syarat lawang lan windows 

5

syarat liyane 

6

rincian kren (yen duwe)


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Klompok Klasik dijenengi saka "Pragmatisme lan Klasik" lan didegaké ing taun 2001. Kanthi pirang-pirang taun pangembangan, total aset kita yaiku 2,6 milyar yuan lan aset tetep 1,5 milyar yuan. Jembar wewengkon 540, 000 meter persegi lan bengkel 260000 meter persegi, gedhung 100.000 meter persegi, 2300 staf lan 500 personel teknis.

    20191114111349555

    20191112094049833  20191112094049167  20191112094049274

    Minangka kontraktor proyek internasional sing kompetitif, Klompok Klasik minangka salah sawijining proyek kontrak luar negeri sing sukses ing industri baja China. Kasedhiya kualifikasi kontrak proyek manca. Kanggo nyedhiyakake konsultasi, perencanaan lan desain, riset lan pangembangan, produsen produk, transportasi logistik, konstruksi instalasi, layanan teknis lan layanan konstruksi teknik sistem liyane kanggo pasar global.

    Personel bisnis pengalaman perdagangan manca, miturut kabutuhan pelanggan sing beda, kanggo manajemen pelanggan sing beda, ing proses kontak karo pelanggan, kudu ngerti ide nyata pelanggan kanthi jelas, komunikasi kanthi efektif, ngindhari masalah sing ora perlu disebabake komunikasi sing ora bener!

  •