Pakar sihir

Pengalaman Manufaktur 10 Taun
Service

Layanan

LAYANAN

Proses Operasi Perdagangan Luar Negeri

Personel bisnis pengalaman perdagangan manca, miturut kabutuhan pelanggan sing beda, kanggo manajemen pelanggan sing beda, ing proses kontak karo pelanggan, kudu ngerti ide nyata pelanggan kanthi jelas, komunikasi kanthi efektif, ngindhari masalah sing ora perlu disebabake komunikasi sing ora bener!

20191104182824946

Jaminan Perdagangan

Minangka supplier emas Grup Alibaba, kita njamin para klien duwe hak kanggo dilayani karo Assurance Trade sajrone proses tuku. Kabeh kuwatir lan ragu-ragu, kayata wektu pangiriman, kualitas barang lan sapanunggalane kabeh dijamin oleh Assurance Trade. Yen kacilakan sing kedadeyan, barang sing dilindhungi dening Assurance Perdagangan, sampeyan bisa ngasilake dhuwit 100%.

1. Isi Jaminan

content

Jaminan Kualitas

content2

Ing Jaminan Pangiriman Wektu

content3

Keamanan Pembayaran

2. Langkah-langkah jaminan

content4

Nggawe Urutan

content5

Konfirmasi Urutan lan Mbayar

content6

Pangiriman miturut
marang Orde

content7

Nampa Barang

content8

Ninggalake Komentar

Plancorm Perdagangan

Minangka supplier emas Grup Alibaba, kita njamin para klien duwe hak kanggo dilayani karo Assurance Trade sajrone proses tuku. Kabeh kuwatir lan ragu-ragu, kayata wektu pangiriman, kualitas barang lan sapanunggalane kabeh dijamin oleh Assurance Trade. Yen kacilakan sing kedadeyan, barang sing dilindhungi dening Assurance Perdagangan, sampeyan bisa ngasilake dhuwit 100%.

Spring Canton fair

Pameran musim semi Kanton

Dubai BIG 5 exhibition

Pameran Dubai BIG 5

Philippine construction exhibition

Pameran konstruksi Filipina

2018.4.17-19 Spring Canton fair

2018.4.17-19 Pameran Spring Canton

Panama construction exhibition

Pameran konstruksi Panama

Autumn Canton fair

Pameran musim luruh Kanton