Pakar sihir

Pengalaman Manufaktur 10 Taun

Produk

  • Cheap large span steel structure warehouse factory

    Pabrik pabrik baja span baja sing murah banget

    Pabrik pabrik baja span baja murah murah sing murah 1. Milih jembar, kanthi jembar siji utawa pirang-pirang jarak lan bisa nduwure jarak maksimal jarak 36m tanpa kolom tengah. 2. Biaya murah kanthi rega unit wiwit saka USD29 nganti USD65 saben FOB persegi miturut syarat pelanggan 3. Konstruksi kanthi cepet lan gampang dipasang 4. Nduwe layanan layanan luwih saka 50 taun 5. Gudang kasebut uga ramah lingkungan, duwe stabil struktur, ar ...
  • Cheap prefabricated steel warehouse materials

    Bahan gudang baja prefabricated murah

    Bengkel struktur baja yaiku jinis bangunan sing dibentuk dening kerangka utama sing umume dumadi saka kolom baja, balok baja lan purlin, saéngga struktur baja dadi anggota beban beban bangunan bengkel baja. Atap lan tembok bengkel baja nggunakake macem-macem gaya panel sing bakal tumpang tindih nalika dipasang bebarengan, ora bakal mbukak tetembangan. Akibaté, bengkel pigura baja bisa diisolasi karo lingkungan ruangan. Amarga biaya sing cukup lan konstruksi cendhak pe ...
  • Steel construction companies prefab steel structure building

    Perusahaan konstruksi baja bangunan struktur baja

    1. Struktur baja utama: baja H dilas, baja H panas sing digulung
    2. Purlin: baja jinis c utawa baja Z-jinis
    3. Panel oyot: lembaran baja beralut, panel roti lapis utawa lembaran baja beralun kanthi coil wol kaca
    4. Tembok tembok: lembar baja utawa panel roti lapis
    5. Tali bar: tabung gandheng
    6. Brace: baja bunder
  • Heavy steel structure

    Struktur baja abot

      1. Struktur baja utama: baja H dilas, baja H panas 2. Purlin: baja c-jinis utawa baja Z-type 3. Panel akar: lembaran baja beralut, panel roti lapis utawa lembaran baja sing dilapis nganggo gulungan wol kaca 4. Tembok panel: lembaran baja utawa panel roti lapis 5. Tali garis: tabung dilas6. Brace: baja bunder7. Gelang kolom lan bruwang tambahan: baja sudut utawa baja bagean H utawa pipa baja. Kren: 3T-100T9. Ukuran sudut: baja sudut10.flashing: sheet baja beralut 11. Gutter: stainless ...
  • SGS certificated light steel prefab warehouse

    Warehouse prefab baja sertifikasi SGS

    Nggolek struktur baja China? Kita bisa nawakake apa sing sampeyan butuhake. Struktur kasebut dirancang khusus lan dibangun kanggo cocog karo spesifikasi proyek. Kanthi pengalaman akeh ing desain, fabrikasi lan layanan struktur baja, kita bisa nuntun sampeyan babagan keputusan lan nggawe solusi sing sampurna kanggo sampeyan. Gudang prefab baja prefab SGS produk Deskripsi SGS baja prefab baja prefab gudang utama Struktur utama Welded H Sectio ...
  • Prefabricated building steel structure farm sheds

    Pabrik baja bangunan prefabricated

    Ladang baja bangunan Prefabricated ngeculake Struktur utama Welded H Bagean Purlin C Bagean Channel utawa Z bagean Channel Roof Cladding Sandwich Panel utawa Lembar Baja Tembok nganggo Panel Sandhangan Wiring Coil Tembok Sandwich utawa Lembar Lembar Baja Tali Rod Tali Baja Tali Gelang Gelang bulat & Transversal Broken Angle baja utawa H Section baja utawa Steel pipa Knee Brace Sudut baja Gutter Warna Baja Ba ...
  • Prefab steel structure warehouse shed

    Gudang gudang baja Prefab

    Parameter Teknis: 1. Struktur baja utama: baja H dilapisi, baja H panas 2. Purlin: baja c-jinis utawa baja Z-jinis 3. Panel akar: lembaran baja beralut, panel roti lapis utawa lembaran baja sing diluncurake nganggo coil wol kaca 4. Panel tembok: sheet baja utawa roti lapis corrugated 5. Tali bar: tabung dilas bunder6. Brace: baja bunder7. Gelang kolom lan bruwang tambahan: baja sudut utawa baja bagean H utawa pipa baja. Kren: 3T-100T9. Gelang sudut: baja sudut10.flashing: sheet baja beralut 11. Gu ...
  • Multi-span portal frame steel structure building

    Gedung struktur baja pigura multi-span portal

    Proyèk penyimpanan dingin prefab murah Prefabricated Gedung bengkel struktur bengkel Gudang baja Struktur baja Struktur utama Welded H Seksi utawa baja bagean H digulung panas, Q235, Bagean Q345 Purlin C utawa Z Bagéan, Q235 Bumbung / Tembok tembok Ngepet, PU, ​​EPS, Rock Wol, Serat kaca roti lapis Tie bar Q235 Tube Steel Round Brace Q235 sudut baja, garis bunder utawa pipa baja Knee Brace Q235 Angle Steel Roof Gutter Colour Sheet ...
  • Steel frame structure prefab building

    Bangunan prefab pigura baja

    Proyèk penyimpanan dingin prefab murah Prefabricated Gedung bengkel struktur bengkel Gudang baja Struktur baja Struktur utama Welded H Seksi baja utawa Seksi baja H digulung panas, Q235, Bagean Q345 Purlin C utawa Z Seksi, Q235 Bumbung / Plumbung Berlapis Tembok, PU, ​​EPS, Rock Wol, Serat kaca roti lapis Tie bar Q235 Tube Steel Round Brace Q235 sudut baja, garis bunder utawa pipa baja Knee Brace Q235 Sudut Gaun Bunder Gutter Warna Baja ...
  • Light prefabricated high rise steel building for office

    Bangunan baja tinggi prefabricated dhuwur kanggo kantor

    biaya penylametan kadhemen prefab bangunan Prefabricated Gedung bengkel Struktur baja Gudang baja Struktur baja Struktur utama Welded H Seksi utawa baja bagean H digulung panas, Q235, Seksi Q345 Purlin C utawa Z Seksi, Q235 Bumbung / Menutup Tembok Tembok, PU, ​​EPS, Rock Wool , Panel roti lapis Serat Kaca Ikatan baja bulat Q235 baja sudut Q235 baja sudut, garis bunder utawa pipa baja Knee Brace Q235 Angle Steel Roof Gutter Colour Sheet Rain ...
  • Prefab Steel Structure Building Cow Shed Farm Steel Cow Shed

    Gedung Struktur Baja Prefab Sapi Tanduran Baja Keluli Shed

    Wangunan Struktur baja Prefab Sapi Tanduran Baja Keluli Shed Struktur utama Welded H Bagean utawa baja bagean H digulung panas, Q235, Q345 Purlin C Bagean utawa Z Seksi, Bumbung Q235 / Tembok Tembok-oji Tembok, PU, ​​EPS, Wol Rock, Sandwich kaca Serat panel Tie bar Q235 Tube Steel Round Brace Q235 baja sudut, garis bunder utawa pipa baja Knee Brace Q235 Angle Steel Roof Gutter Colour Sheet Udan spout PVC Pipa Pintu Panel Sandwich Panel ...
  • Heavy steel buiding project

    Proyek tuku baja abot

    Struktur baja abot minangka wangun bangunan sing awet lan larang sing bisa digunakake kanggo meh kabeh jinis struktur, kayata bangunan industri abot, sistem dhukungan peralatan, prasarana, bangunan lan jembatan bangunan. Amarga kelas baja kekuatan dhuwur, struktur baja jinis iki pancen bisa dipercaya. Miturut syarat sampeyan, struktur baja tugas abot bisa digawe kanthi ukuran lan bentuk tartamtu kanggo cocog karo spesifikasi proyek sampeyan. baja ba ...
12 Sabanjure> >> Halaman 1/2