Pakar sihir

Pengalaman Manufaktur 10 Taun

Klompok Klasik ngumumake limang pameran industri utama ing Bahan Bangunan Internasional Dubai

Saka tanggal 26 nganti 29 Nopember, limang pameran industri paling gedhe ing Timur Tengah kanthi industri konstruksi paling gedhe lan paling profesional ing Timur Tengah dianakake ing Pusat Perdagangan Donya ing Dubai ing Uni Emirat Arab. Klompok Klasik kanthi tliti ngetrapake semangat Nasional Kongres Nasional 19 saka Partai Komunis China lan Konferensi Pembangunan Ekonomi Terbuka provinsi, lan kanthi aktif metu kanggo ngirim tim bisnis internasional kanggo melu ing pameran kasebut supaya bisa nggedhekake pasar Timur Tengah lan ningkatake pengaruh internasional perusahaan.

2-1Z910144JU38

Limang pameran industri utama ing Dubai ing Timur Tengah, sing diadegake ing taun 1980, minangka pameran paling akeh babagan konstruksi, bahan bangunan lan layanan ing Timur Tengah. Wilayah pameran ana 100.533 meter persegi, narik kawigaten pemasok peralatan konstruksi lan bahan bangunan saka sak jagad iki. . Ing wektu sing padha, pameran mesin konstruksi, kendharaan lan peralatan ing Timur Tengah minangka pameran profesional sing fokus ing piranti konstruksi, mesin, alat lan kendharaan ing Timur Tengah. Pangembangan pasar konstruksi ing Timur Tengah ing taun-taun pungkasan wis nuntut panjaluk banget kanggo peralatan pambangunan, bahan bangunan lan mesin konstruksi, lan narik kawigatosan global.

2-1Z910144Q4W7

Klompok Klasik mligi konsep pangembangan inovasi, koordinasi, ijo, keterbukaan lan enggo bareng, ngrebut kesempatan pangembangan, posisi kanthi akurat lan aktif pasar Timur Tengah. Ing pameran iki, perusahaan nuduhake prestasi teknologi lanjutan, proyek perwakilan khas lan prestasi pangembangan industri ing lapangan struktur baja sing nuduhake tren pangembangan bangunan ijo, lan nuduhake proses R&D, manufaktur, konstruksi lan pambangunan bangunan struktur baja klasik . Bangunan umum, bangunan prefabricated, stadium, lan terminal bandara wis disedhiyakake lan dikembangake. Dheweke menang pujian lan penghargaan sing luhur saka pirang-pirang pameran ing luar negeri, lan akeh perjanjian kerjasama sing dituju.

2-1Z910144R5208

Minangka pendukung lan ngrancang struktur baja ijo, Klompok Klasik bakal fokus kanggo ngasilake keuntungan anyar ing kompetisi perdagangan manca karo teknologi, merek, kualitas lan standar minangka inti, lan nempatake pentinge R&D lan ngrancang, mbangun merek teknologi lan ngiyatake teknik . Layanan, ningkatake daya saing komprehensif, lan kanthi kuat nyedhiyakake "regional Sabuk, Salah Dalan" kerjasama regional kanggo nggayuh kerjasama win-win lan pembangunan umum.


Wektu kirim: Jun-02-2020