Pakar sihir

Pengalaman Manufaktur 10 Taun

Klompok Klasik melu Pameran Bahan Bangunan Struktur Internasional Johannesburg

Saka 17 Agustus nganti 20, 2016 Pameran Bahan Bangunan Internasional Afrika Kidul dianakake ing Johannesburg. Klompok Klasik ngirim tim bisnis internasional profesional kanggo melu pameran kasebut. Kanthi nuduhake gambar merek lan kekuatan pangembangan perusahaan, iki wis entuk perhatian para pamirsa ing luar negeri.

2-1Z910143Z5954

Ing pameran kasebut, tim bisnis internasional nerangake R&D, proses produksi, konstruksi lan konstruksi bangunan struktur baja, teknologi canggih kayata produksi lan riset omah Déwan lan rak pipa terintegrasi ing njero lemah, lan piring lantai beton truss. Produk wis disorot. Sajrone pameran patang dina, pondokan Kelompok Klasik ana ing ngarep pasar. Sawise ngerteni kekiyatan komprehensif lan produk kerajinan perusahaan, sawetara pelanggan anyar tekan persetujuan kerjasama karo para staf.

2-1Z910143940M8

Pameran Bahan Bangunan Internasional Afrika taunan sing wis dibangun dadi pameran bahan bangunan profesional paling gedhe ing Afrika. Ing taun-taun pungkasan, kanthi percepatan proses integrasi Afrika, urbanisasi negara-negara Afrika wis entuk perhatian. Panjaluk konstruksi infrastruktur kayata sekolah, rumah sakit, bandara, port, lan sepur wis suwe saya mundhak. Klompok Klasik wis ngrebut kesempatan kanggo pembangunan lan aktif nyebarake lan Ngembangake pasar Afrika. Ing tangan siji, perusahaan kasebut penting banget kanggo inovasi teknologi, nambah kualitas produk lan rekayasa, nambah pengaruh merek klasik, lan melu pameran bahan bangunan internasional lan kegiatan pertukaran liyane, menehi perhatian gedhe kanggo kabutuhan pelanggan luar negeri. lan ngembangake produk lan proyek proyek sing cocog karo syarat pelanggan. Proses internasionalisasi luwih cepet.

Ing langkah sabanjure, Klompok Klasik bakal netepi semangat perusahaan "fokus, inovasi, pragmatisme lan efisiensi sing dhuwur", menehi play lengkap kanggo manufaktur maju, R&D lan desain, konstruksi lan konstruksi, nguatake layanan engineering, ningkatake daya saing internasional , lan teguh promosi kerjasama regional kanggo nggayuh kerjasama win-win. , Nggawe bebarengan.


Wektu kirim: Jun-02-2020