Pakar sihir

Pengalaman Manufaktur 10 Taun

Bangunan Lokakarya Gudang Industri

  • Cheap prefabricated steel warehouse materials

    Bahan gudang baja prefabricated murah

    Bengkel struktur baja yaiku jinis bangunan sing dibentuk dening kerangka utama sing umume dumadi saka kolom baja, balok baja lan purlin, saéngga struktur baja dadi anggota beban beban bangunan bengkel baja. Atap lan tembok bengkel baja nggunakake macem-macem gaya panel sing bakal tumpang tindih nalika dipasang bebarengan, ora bakal mbukak tetembangan. Akibaté, bengkel pigura baja bisa diisolasi karo lingkungan ruangan. Amarga biaya sing cukup lan konstruksi cendhak pe ...
  • SGS certificated light steel prefab warehouse

    Warehouse prefab baja sertifikasi SGS

    Nggolek struktur baja China? Kita bisa nawakake apa sing sampeyan butuhake. Struktur kasebut dirancang khusus lan dibangun kanggo cocog karo spesifikasi proyek. Kanthi pengalaman akeh ing desain, fabrikasi lan layanan struktur baja, kita bisa nuntun sampeyan babagan keputusan lan nggawe solusi sing sampurna kanggo sampeyan. Gudang prefab baja prefab SGS produk Deskripsi SGS baja prefab baja prefab gudang utama Struktur utama Welded H Sectio ...
  • Prefabricated building steel structure farm sheds

    Pabrik baja bangunan prefabricated

    Ladang baja bangunan Prefabricated ngeculake Struktur utama Welded H Bagean Purlin C Bagean Channel utawa Z bagean Channel Roof Cladding Sandwich Panel utawa Lembar Baja Tembok nganggo Panel Sandhangan Wiring Coil Tembok Sandwich utawa Lembar Lembar Baja Tali Rod Tali Baja Tali Gelang Gelang bulat & Transversal Broken Angle baja utawa H Section baja utawa Steel pipa Knee Brace Sudut baja Gutter Warna Baja Ba ...
  • Prefab steel structure warehouse shed

    Gudang gudang baja Prefab

    Parameter Teknis: 1. Struktur baja utama: baja H dilapisi, baja H panas 2. Purlin: baja c-jinis utawa baja Z-jinis 3. Panel akar: lembaran baja beralut, panel roti lapis utawa lembaran baja sing diluncurake nganggo coil wol kaca 4. Panel tembok: sheet baja utawa roti lapis corrugated 5. Tali bar: tabung dilas bunder6. Brace: baja bunder7. Gelang kolom lan bruwang tambahan: baja sudut utawa baja bagean H utawa pipa baja. Kren: 3T-100T9. Gelang sudut: baja sudut10.flashing: sheet baja beralut 11. Gu ...