Pakar sihir

Pengalaman Manufaktur 10 Taun

Proyek Nggawe Heavy Steel

  • Cheap large span steel structure warehouse factory

    Pabrik pabrik baja span baja sing murah banget

    Pabrik pabrik baja span baja murah murah sing murah 1. Milih jembar, kanthi jembar siji utawa pirang-pirang jarak lan bisa nduwure jarak maksimal jarak 36m tanpa kolom tengah. 2. Biaya murah kanthi rega unit wiwit saka USD29 nganti USD65 saben FOB persegi miturut syarat pelanggan 3. Konstruksi kanthi cepet lan gampang dipasang 4. Nduwe layanan layanan luwih saka 50 taun 5. Gudang kasebut uga ramah lingkungan, duwe stabil struktur, ar ...
  • Multi-span portal frame steel structure building

    Gedung struktur baja pigura multi-span portal

    Proyèk penyimpanan dingin prefab murah Prefabricated Gedung bengkel struktur bengkel Gudang baja Struktur baja Struktur utama Welded H Seksi utawa baja bagean H digulung panas, Q235, Bagean Q345 Purlin C utawa Z Bagéan, Q235 Bumbung / Tembok tembok Ngepet, PU, ​​EPS, Rock Wol, Serat kaca roti lapis Tie bar Q235 Tube Steel Round Brace Q235 sudut baja, garis bunder utawa pipa baja Knee Brace Q235 Angle Steel Roof Gutter Colour Sheet ...
  • Heavy steel buiding project

    Proyek tuku baja abot

    Struktur baja abot minangka wangun bangunan sing awet lan larang sing bisa digunakake kanggo meh kabeh jinis struktur, kayata bangunan industri abot, sistem dhukungan peralatan, prasarana, bangunan lan jembatan bangunan. Amarga kelas baja kekuatan dhuwur, struktur baja jinis iki pancen bisa dipercaya. Miturut syarat sampeyan, struktur baja tugas abot bisa digawe kanthi ukuran lan bentuk tartamtu kanggo cocog karo spesifikasi proyek sampeyan. baja ba ...
  • Australian Steel Structure Cold Storage Project

    Proyek Panyimpen Dingin Baju Australia

      Proyek Panyimpen Dingin Baju Australia Australia Proyek struktur baja khas perusahaan yaiku pigura baja utama kanggo, tanduran daya, lapangan kapal, bangunan industri, pusat bisnis, kantor lan omah omah, olahraga lan hangar bandara uga struktur baja primer kanggo dalan, banyu lintasan lan jembatan pejalan kaki. Klompok Klasik, bakal dadi mitra rekayasa sing bisa dipercaya.