Pakar sihir

Pengalaman Manufaktur 10 Taun
About Us

Babagan Kita

Shandong Classic Heavy Industry Group Co, Ltd. (diarani Grup Klasik) minangka industri inti R&D, desain, pabrik, konstruksi, warehousing lan logistik saka struktur baja, lan melu macem-macem operasi kayata perdagangan materi, tembok langsir dekorasi, dekorasi lan dekorasi, lan media budaya. Perusahaan Teknologi Tinggi Nasional. Diadegake ing taun 2012, perusahaan klasik sing dijenengake "World Classics" mapan ing Taman Perindustrian Shandong Yinzhou. Nduwe 19 anak perusahaan kanthi total aset 3,6 milyar yuan lan aset tetep 2 milyar yuan. 956 hektar, kanthi bengkel produksi 360.000 meter persegi, karyawan 2.600.

Shandong Classic Heavy Industry Group Co, Ltd. (diarani Grup Klasik) minangka industri inti R&D, desain, pabrik, konstruksi, warehousing lan logistik saka struktur baja, lan melu macem-macem operasi kayata perdagangan materi, tembok langsir dekorasi, dekorasi lan dekorasi, lan media budaya. Perusahaan Teknologi Tinggi Nasional. Diadegake ing taun 2012, perusahaan klasik sing dijenengake "World Classics" mapan ing Taman Perindustrian Shandong Yinzhou. Nduwe 19 anak perusahaan kanthi total aset 3,6 milyar yuan lan aset tetep 2 milyar yuan. 956 hektar, kanthi bengkel produksi 360.000 meter persegi, karyawan 2.600.

Perusahaan iki tundhuk karo strategi pangembangan "Pengembangan Ilmu lan Teknologi" lan "Bakat Bakat", lan nyipta Profesor Li Yuanqi saka Universitas Tongji lan Profesor Zhou Xuejun saka Universitas Shandong Jianzhu minangka konsultan teknis kanggo nggawe tim riset ilmiah, nggawe post- Dasar praktik inovasi kedokteran ing Provinsi Shandong, lan pusat R&D propinsi ing saindenging jagad 500. Kuwat - Institut Penelitian Metallurgis China nggarap jero, mbangun Pusat Penelitian Struktur Teknik Nasional Steel Struktur Institut Peneliti Klasik Nasional, Pusat Riset Teknologi Teknik Baja Nasional Nasional dhasar pilot, lan ngembangake bahan-bahan bangunan ijo sing cerdas, sistem struktur baja bangunan ijo lan proyek liyane. 

Perusahaan iki tundhuk karo strategi pangembangan "Pengembangan Ilmu lan Teknologi" lan "Bakat Bakat", lan nyipta Profesor Li Yuanqi saka Universitas Tongji lan Profesor Zhou Xuejun saka Universitas Shandong Jianzhu minangka konsultan teknis kanggo nggawe tim riset ilmiah, nggawe post- Dasar praktik inovasi kedokteran ing Provinsi Shandong, lan pusat R&D propinsi ing saindenging jagad 500. Kuwat - Institut Penelitian Metallurgis China nggarap jero, mbangun Pusat Penelitian Struktur Teknik Nasional Steel Struktur Institut Peneliti Klasik Nasional, Pusat Riset Teknologi Teknik Baja Nasional Nasional dhasar pilot, lan ngembangake bahan-bahan bangunan ijo sing cerdas, sistem struktur baja bangunan ijo lan proyek liyane. 

Sertifikat

f3775c31-eb73-442d-82db-802e0c81f9d7

f3775c31-eb73-442d-82db-802e0c81f9d7

f3775c31-eb73-442d-82db-802e0c81f9d7

f3775c31-eb73-442d-82db-802e0c81f9d7

FAKTOR SUKSES

factory

factory4

factory2

factory5

factory3

factory6

VIDEO