Ahli perancah

Basis industri bangunan prefabrikasi nasional

Klompok klasik minangka koleksi Manufaktur lan penjualan struktur baja, konstruksi kontrak proyek, desain arsitektur lan operasi macem-macem perusahaan teknologi tinggi nasional. Perusahaan iki didegake ing taun 2012, lan nduweni kualifikasi kelas pertama manufaktur struktur baja, yaiku kualifikasi konstruksi struktur baja kelas pertama, kualifikasi desain proyek khusus kelas pertama lan kualifikasi desain kelas pertama dekorasi tembok tirai.

babagan kita

sugeng rawuh

Shandong Classic Heavy Industry Group Co., Ltd. (diarani Klompok Klasik) minangka industri inti R&D, desain, manufaktur, konstruksi, pergudangan lan logistik struktur baja, lan melu operasi macem-macem kayata perdagangan material, tembok tirai dekorasi, dekorasi lan dekorasi, lan media budaya. Perusahaan Teknologi Tinggi Nasional. Diadegake ing taun 2012, perusahaan klasik sing dijenengi arti "World Classics" ana ing Shandong Yinzhou Industrial Park. Nduwe 19 anak perusahaan kanthi total aset 3,6 milyar yuan lan aset tetep 2 milyar yuan. 956 hektar, kanthi lokakarya produksi 360.000 meter persegi, 2.600 karyawan.

maca liyane

Warta & Acara

menyang kita
maca liyane

Sertifikasi

pakurmatan